Különböző magyar borvidékekre ajánlunk egésznapos túrákat. Szerezzen felejthetetlen élményt a magyar borrégiókban, ismerje meg történelmét, kulturáját és kostolja meg a rejtett kincset, melyből akár magával is vihet. Hagyja magát kényeztetni egy örök élmény reményében.

Különleges vendégeknek igény szerint szervezünk VIP bortúrákat. Biztosítani tudunk magán idegenvezetést, szállást luxusszállodában és luxusautót sofőrrel. Csak kevés ideje van, de szeretne minél többet pazar módon megtapasztalni? Nálunk megtalálhatja a tökéletes megoldást.

 

Igény szerint szervezünk egész- és félnapos túrákat különböző borvidékekre (Mátra, Balaton, Eger, Szekszárd, Tolna és Észak- Dunántúl). A túrák során a résztvevők megtekinthetik Magyarország gyönyörű vidékeit, és megkóstolhatják híres borászok különleges borait.

 

Ajánlatunk egy rendkívül motiváló és szórakoztató csapatépítő-tréning Magyarország valamely borrégiójában, exluzív helyszineken.
Az eseményhez tapasztalt csapatépítőt és személyzetet biztosítunk, akik gondoskodnak a motivációs tapasztalak mellett a szórakozásról és egy felejthetetlen élményről.

Egy igazán különleges borvacsorára vágyik? A WineTime vacsorákon különös gonddal kiválogatott borokat szolgálunk fel Magyarország legjobb borrégióiból. Díjnyertes szakácsunk ötfogásos menüt készít, amely tökéletesen illik a felszolgált borokhoz.

 

Megismerhet egy borvidéket, anélkül, hogy elhagyná Budapest belvárosát. Virtuális bortúráinkon Magyarország egyik borrégiójába kalauzoljuk el vendégeinket, ahol interaktív játékokon keresztül és az adott régió legmarkánsabb borainak kostolásával megismerhetik hazánk borrégióit és borait, és még díjat is nyerhetnek...

Különleges baráti vagy családi összejövetelt tervez? Esetleg családi évforduló vagy egyéb alkalom közeleg, amit szeretne méltón megünnepelni? Születésnapi parti, legény- vagy leánybúcsú a megoldás WineTime! Családi programokra - legyen az évforduló, vagy más egyéb esemény – megtaláljuk a tökéletes helyszínt...